DEGIRO – et nyt skud på stammen til handel med aktier

DEGIRO

Handel med aktier og værdipapirer er en populær måde at tjene penge på. Og det er ikke kun for professionelle. Mange handler med aktier på fritidsbasis og bruger det som en lille ekstra indkomst til den daglige økonomi. Når man handler med aktier, er der mange forskellige platforme at vælge imellem. Platformen fungerer som et marked for forskellige aktier eller som en børsmægler, som man også kalder det. Ligesom inden for mange andre ting der købes og sælges, så er prisen på aktier også svingende alt efter, hvilket marked man køber igennem. Et af de nyere skud på stammen af platforme er DEGIRO. Her kan man finde gode priser på aktier og værdipapirer og handle på en platform, der adskiller sig fra de andre på markedet.

DEGIRO er en voksende handelsplads

Platformen DEGIRO er oprindeligt etableret i Holland i 2008, men har gennem årene åbnet op for markeder i flere europæiske lande. Den danske udgave af DEGIRO åbnede tilbage i 2015. Siden da er platformen kun blevet mere og mere populær herhjemme. Den har især markedsført sig på lave priser, hvilket har trukket mange investorer til. Den har dermed i dag fået etableret sig på en ret stor del af markedet for investering. De lave priser er et resultat af en anderledes forretningsmodel, hvor de udlåner kunders aktier. Dette har vist sig at være en god model for børsmægleren. Både private og professionelle investorer bruger platformen, selvom den til at starte med mest henvendte sig til de professionelle. Faktisk er det gået så godt for DEGIRO, at de kan bryste sig af at have vundet titlen som årets børsmægler i 2017.

Gode priser uanset om du handler meget eller lidt

Det er ikke kun DEGIROs lave priser og deres anderledes forretningsmodel, der gør at den er en foretrukken børsmægler at handle igennem. Priserne er nemlig ens for alle kunder, uanset om man handler meget eller lidt. Er man derfor en af dem, som kun laver et par handler om året, er denne platform et godt bud i forhold til at holde ens omkostninger nede. De samme fordele gælder alle, uanset hvor meget platformen egentlig får ud af dig som kunde. Platformen inddeler kunderne i fire kundeprofiler, som man selv har mulighed for at skifte imellem. Forskellen imellem profilerne er, at de giver adgang til forskellige former for handler. Dermed kan du som kunde selv til – og fravælge, hvad du vil have adgang til ud fra dine egne behov.

Invester nemt gennem APP

Udover de nævnte fordele med lave priser og inddeling i forskellige kundeprofiler, så er DEGIRO også en platform, der er nem at handle igennem. DEGIRO muliggør nemlig, at man både kan investere gennem web eller APP, alt efter hvad man foretrækker. Med APP muligheden kan man nemt og hurtigt tjekke kurser og aktier, når man er på farten. Man har dermed nemt og hurtigt adgang til sine aktiviteter samtidig med, at man kan bevare overblikket, uanset hvor man er.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *