Derfor bør du købe kondomer på nettet

Mand sidder på computer og browser nettet

Vi ved allesammen, at der er mange gode grunde til at købe kondomer. Hvad de færreste ved er, at der findes lige så mange gode grunde til at du burde købe dem over nettet. Hvis du har svært ved at gennemskue, hvad disse gode grunde skulle være, kan du tænke lidt over alle de ubehageligheder, der er forbundet med at skulle købe kondomer i en fysisk butik. Vi har vist alle følt os lidt pinlige når vi som unge første gang skulle købe en pakke i den lokale dagligvarebutik. Sådan behøver det heldigvis ikke være længere. Man kan nemlig nemt og billigt bestille kondomer på nettet. Her er der ikke nogen, der kigger dig over skulderen uanset hvor mange du køber ad gangen. Derudover behøver du ikke at skulle gå udenfor en dør, og kan med fordel anskaffe dig et lille lager, så du ikke løber tør så ofte.

Undgå en akavet transaktion

Medmindre du er lige så selvsikker som Esben – Viktors lillebror i filmen Kærlighed ved Første Hik, der i en lige lovlig ung alder trasker ind hos den gamle købmand og højlydt bestiller “kardoner” og “knald-balloner” – så er indkøb af kondomer muligvis en begivenhed du ikke ligefrem går og glæder dig til. Det kan simpelthen være så pinligt at skulle spørge efter prævention, og tænk hvis du mødte én du kender ved kassen. Puha, så hellere et par klik på en hjemmeside. Kondomerne tjener trods alt et hæderligt formål og det er ærgerligt at der er social angst forbundet med at erhverve dem.

Spar penge

Som det er med alt andet kan kondomer fås billigere på nettet. Der er massevis af hjemmesider, der udbyder prævention. De bliver sendt lige til døren, så det bliver simpelthen ikke nemmere. Ovenikøbet kan du mange steder få mængderabat, hvis du har et meget aktivt sexliv eller hvis du bare gerne vil spare penge. Kondomer holder sig fint, så længe indpakningen er intakt. Hvis du vil spare på leveringsprisen, kan du gå efter danske hjemmesider. De har mange forskellige mærker og produkter, som man ikke kan finde i de fysiske butikker. Derfor kan det også forbedre selve akten, hvis du er villig til at bruge lidt på at finde lige netop de kondomer, der gør sig bedst til dig og din partner.

Vær forsigtig!

Det er dog vigtigt at være skeptisk, når man handler på nettet. Specielt med noget som prævention. Her skal kvaliteten bare være i orden. Hvis den ikke er det, kan det betyde gener for både dig og din partner samt uønsket graviditet. Men der er ikke noget at være bange for. Så længe du køber fra anerkendte udbydere (og aldrig fra privatpersoner der videresælger!), er du garanteret samme kvalitet som du ville finde i et supermarked eller i en kiosk, der sælger dagligvarer. Men det er vigtigt at bemærke at du selv er nødt til at være kritisk, når du handler på nettet. Hvis en smudset hjemmeside eller sælger, du aldrig før har hørt om, udbyder kendte kondom-mærker til en pris, der er for god til at være sand, er det sandsynligvis lige præcis, hvad den er.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *