“digitaliser” hjemmet med en robotstøvsuger

Kommentarer (0) IT

Ja okay, overskriften er nok sat lidt på spidsen, en robotstøvsuger digitaliserer måske ikke ligefrem hjemmet, men den “robotiserer” hjemmet og styres i dag fra smartphonen, så den bidrager da lidt til det det teknologiske på hjemmefronten. Det er måske lidt voldsomt at investere i en robotstøvsuger kun for at få et mere teknologisk hjem, men for at få et smarte hjem – er det bedre? Det er i hvert fald det en robotstøvsuger. Den gør hjemmet smartere, dit liv smartere, fordi du sparer op til 100 timer om året med en almindelig støvsuger i hånden.

100 timer lyder godt nok af meget tænker du måske så nok nu, og ja det gør det – og ja det er det. Men lever du i gennemsnitligt familie med far, mor, søn, datter, og har et hus eller lejlighed på meget almindelig størrelse – den anden side af 100 m2 oog vil have et hjem der er ret rent næsten hele tiden? Ja, så er 2 timers støvsugning om ugen nok ikke urealistisk – tvært i mod! Det er over 100 timer om året. Og med en robotstøvsuger kan du skære dette drastisk ned – til en time om måneden – 12 timer om året.

Bum, så er der lige sparet masser af timer ved at digitalisere hjemmet. Er du blevet overbevist og skal ud og kigge på modeller, finder du en god oversigt over de forskellige robotstøvsugere på www.robotstøvsuger-info.dk her. Vil du derimod hellere se et par videoer, kan du klikke nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *