Din digitale webshop og emballage

Har du en webshop, som sender varer afsted med posten kan du læse med her for at få gode råd i forhold til emballage og afsendelse af varer. 

Pak rigtigt og spar penge

Uanset om din webshop forhandler tøj, køkkenudstyr eller tekniske apparater, er det vigtigt, at varerne bliver sendt forsvarligt afsted til kunderne, så du ikke spilder penge. Det vil selvfølgelig først og fremmest sige, at de er pakket rigtigt. Er det pakket rigtigt vil du både spare penge på emballage og på returnerede varer, som er gået i stykker under afsendelse.

Drejer det sig om skrøbelige varer er det vigtigt, at de er pakket ind i bobleplast eller bølgepap, da pakker godt kan blive kastet rundt i postbiler og på posthuse i løbet af rejsen fra A til B. Derudover er det vigtigt, at man pakker sine varer i den rette type af emballage. Er det en papkasse man skal bruge, skal den ikke være alt for stor, da det vil få varerne til at rasle rundt i kassen og muligvis gå i stykker. Den skal heller ikke være for lille, så der ikke er plads til beskyttende bobleplast.

Er det tøj der skal sendes kan det mange gange være overflødigt at bruge en papkasse. Bruger man i stedet poser kan man spare både penge og plads på emballage.

Hos albeemballage.dk finder du et stort udvalg af emballage i alle former og størrelser. Her kan du også finde både bølgepap, bobleplast, tape, film, snor og reb.

Pak godt og vær med til at redde regnskoven

Udover at spare penge på at pakke rigtigt, kan man også spare naturen mange ressourcer, hvis man eksempelvis ikke bruger for store kasser og vælger genbrugspap. Du kan finde mange flere gode råd på miljoevenlig-pakning.dk.

Her kan du også finde en gratis badge til din hjemmeside, som du kan få, hvis du opfylder kravene om miljøvenlig pakning. Det er nemt og gratis at være med, og medlemskab af Miljøvenlig Pakning kan styrke din virksomheds CSR profil. Du bestemmer selv hvor på din hjemmeside din badge skal fremgå.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *