Vil du forlænge din Macbooks overlevelsestid? Køb et Macbook cover

Kommentarer (0) IT

Det er faktisk de færreste der ved det, men du kan faktisk købe et cover til din Apple Macbook, ligesom du kan købe et helt almindeligt cover til din iPad og iPad. Desværre er det de færreste der ved det. Webshoppen Bomo.dk har derfor sat til formål at øge kendskabet af covers til Macbooks, da der er mange fordele i at investere i et nyt og cool Macbook cover. Hvis du sidder og læser denne artikel på en Apple Macbook, så kan det være en god ide at blive hængende. For et cover er ikke bare cover. Med et laptop cover kan du skille dig markant ud og sætte dit eget unikke præg på din bærbar. Her får du tre fordele ved at montere et cover på din Macbook.

 

 

  1. Du holder din Macbook pæn og intakt

 

Det kan være en rigtig gode ide at købe et cover, hvis man lige har investeret i en splinterny Macbook. Da designet på en nye Macbook laptop er super lækkert, kan det være ærgerligt at få en ridse i metallet efter et par uger. Heldigvis kan du undgå dette, hvis du investerer i det rigtige laptop case. Hvis du både ønsker at holde din bærbar beskyttet mod slag og ridser, men heller ikke vil ødelægge designet, så har vi løsningen. Du kan nemlig med et gennemsigtigt transparent laptop cover beskytte din laptop, uden at det påvirker designet på din Apple laptop.

 

  1. Du giver din laptop et anderledes look

 

Som nævnt tidligere, så er Macbook coverne stadig et lidt ukendt produkt – hvilket du burde udnytte. For hvem gider at ligne alle de andre. Hvis du finder et rigtigt lækkert cover til din MacBook Air eller Pro, vil du hurtigt kunne skille dig ud blandt dine venner. På nettet kan du finde et bredt udvalg af forskellige typer cases, både de mere standard hard case covers, men også de mere anderledes print covers, der har et bestemt motiv eller mønster.

 

Find din rigtige Macbook model

 

Hvis du allerede nu er blevet overbevist om, at du skal have et nyt laptop etui til din Mac, så gælder det bare om at finde det helt rigtige cover. Før du begynder din søgen efter et nyt case, er det vigtigt at du er 100% sikker på, hvilken mac model du har. For der er stor forskel på et cover til en Macbook Pro 13 Touch bar fra 2017 og en Macbook Pro 13 fra 2014.

 

Du kan dog hurtigt finde ud af hvilken model du har. Du skal bare gøre følgende:

Vælg Apple-menuen ()
Vælg “Om denne Mac”
Her vises navnet på macbook modellen i vinduet – f.eks. MacBook (Retina, 13″, primo 2016)
Hvis du f.eks. har en Macbook Retina 13 skal du være meget opmærksom på, at coveret også passer præcis til din model. Det ville være ærgerligt at finde ud af at coveret ikke passer til ens model, når man har brudt emballagen.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *