Elektroniske medier buldrer frem

Trykte medier er styrtdykkende, og elektroniske medier får større og større indflydelse. Her ser vi på, hvad elektroniske medier er, og de fordele og ulemper de medfører.

Hvad er et elektronisk medie?

Et elektronisk medie er et medie, der udnytter elektronik til at formidle deres budskab og nyheder. Det kan ske via tekst, billeder og lyde. Mange medier som tidligere har brugt avisen, er i dag i stigende grad gået over til elektroniske medier. Her sørger de for, folk via deres computere, mobiltelefoner og tablets kan læse deres nyheder. Stort set alle medier er i dag elektroniske.

Elektroniske medier er fremtiden

Avissalget er faldende, og det er elektronikken skyld i. Computere, mobiltelefoner og tablets er blevet en del af enhver danskers dagligdag, og derfor er det nemmere for dem at tjekke deres nyheder via deres elektronik, end det er at købe avisen. Det ved medierne godt, og derfor har de gjort deres nyheder elektroniske.

computer-1240311-640x480

Fordelen ved elektroniske medier

Når medierne bliver elektroniske betyder det, at du altid har dem ved din side. Du går ingen steder uden din mobiltelefon eller computer, og derfor har du altid mulighed for at holde dig opdateret. Avisen ligger som oftest kun derhjemme. Elektroniske medier har også den fordel, at det er nemmere at være et elektronisk medie frem for et trykt medie. Derfor er der flere medier, der bliver læst i og med, at elektronikken har vundet indpas.

Ulempen ved elektroniske medier

Det kan være svært at finde ulemper ved elektroniske medier. Dog synes visse folk stadig, det er hyggeligere og mere nostalgisk at sidde med en avis i hånden frem for en tablet. Dertil er der lavet brugerbetaling på visse elektroniske medier. Derfor er de ikke tilgængelige med mindre, du tegner et abonnement.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *