Find din kommende lejebolig på Facebook

facebook

Flere og finder deres lejeboliger på Facebook. Det er der flere grunde til, og dem vil vi tage et kig på.

Det kan være, at du går og leder efter en Lejebolig Dianalund eller Ringsted. Hvor skal du kigge? Facebook er et godt bud på, hvor du kan kigge. Der er mange muligheder og masser af mennesker, der laver opslag om, at de lejer boliger ud.

Her er vores bud på, hvorfor folk lejer boliger ud på Facebook.

1: Flere kigger med på Facebook

Hvis der er ét sted, hvor alle har en profil og regelmæssigt logger ind, er det Facebook. Der er så mange mennesker, som bruger Facebook, og de gør det tilmed dagligt. Derfor er Facebook en fantastisk platform til at finde mennesker, der vil have en ny lejlighed. Udlejer får noget ud af det, og det samme gør lejer. Udlejer får mulighed for at vise sin lejlighed frem for en masse mennesker og et stort publikum, mens lejer ved, at der er mange, som gerne vil leje sin lejlighed ud. Det betyder, at der opstår en win win-situation for både lejer og udlejer.
Det, at der er så mange, som kigger efter en bolig, har skabt et utal af Facebook-grupper, hvor man kan finde boliger, som lejes ud. Hvad end det er en lejebolig i Dianalund eller Ringsted eller andre steder, så kan man finde det på Facebook.

2: Det koster ikke noget at reklamere for, at man lejer en bolig ud

Der er grupper på Facebook, der har næsten 50.000 medlemmer. Der kan man frit poste opslag, når man bliver medlem, hvilket oftest ikke tager mere end 4-5 timer maks. Når det er gjort, man kan skrive alle de opslag, man vil. Gratis. Det er en af grundene til, at det er så populært at finde lejeboliger på Facebook, og at flere og flere gør det: Det er gratis og kan gøres nemt og hurtigt. Man behøver ikke at betale en masse penge for at være på siden. Går man ind på nogle udlejningssider, skal man betale helt op til 300-400 kroner om måneden. På Den Blå Avis betaler man også et vist beløb, og så kan man betale ekstra for at komme højere op i søgemaskinen og dermed få flere kliks. Den slags gør sig ikke gældende på Facebook – derfor kan du finde en lejebolig i Ringsted eller omegn ganske gratis.

3: Nemt og hurtigt at interagere

Det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med de, der udlejer. Det er også nemt at komme i kontakt med de, der gerne vil leje ens bolig. Det kræver bare, at man svarer på kommentarerne i kommentarsporet, eller at man skriver privat i personens indbakke.

Til forskel fra lejesider som Den blå avis eller Boligportalen er man næsten altid online på Facebook. Selv, når man ikke er. For man får notifikationer om, at man har fået en besked i Messenger eller notifikationer på Facebook. Det gør, at man langt hurtigere går ind og tjekker, hvad en potentiel lejer har skrevet, end hvis det foregår på eksempelvis Den blå avis.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *