DEGIRO – et nyt skud på stammen til handel med aktier

Handel med aktier og værdipapirer er en populær måde at tjene penge på. Og det er ikke kun for professionelle. Mange handler med aktier på fritidsbasis og bruger det... Read more »

Online forbrugertests hitter – af gode grunde!

At købe ting på nettet er ikke altid lige let. Det kan være svært at finde de bedste produkter, særligt når forhandlere kun har korte beskrivelser af tingen, og... Read more »

5 brancher der bliver online for fremtiden

Internettet har gjort alting lettere og hurtigere. I stedet for at skulle bruge tid på at gå ned i en bank, så logger man bare på netbanken eller bruger... Read more »

Guide: Bliv mere produktiv på 5 minutter

Hvordan bliver du mere produktiv på bare 5 minutter, spørger du dig selv? Det er faktisk ganske simpelt. Du læser med her og får en masse tips og tricks... Read more »

Friheden ved iværksætteri

Rigtig mange bliver fristet af tilværelsen som iværksætter. Drømmen om at lave de helt store penge, og kun stå til ansvar for sig, har fået folk med alle slags... Read more »

De unge forlader ikke PC’en for mobilen

Selvom millennials oftest er dem, som er mest up-to-date med teknologiens udvikling, så vises det i en nye undersøgelser at de er loyale overfor deres PC stadig. Som virksomhed... Read more »

Hvilke typer bredbånd findes der?

Bredbåndsmarkedet har igennem årene udviklet sig konstant, og den ene teknologi har fra år til år overtaget fra den anden. Read more »

Tag et kursus som ledig og øg dine chancer

Man kan altid blive bedre, men hvis man øge sine chancer for at få sig et arbejde, så skal man tage et kursus. Specielt, hvis du ikke har det... Read more »

10 Råd til dig der overvejer at starte en webshop

Forretningsplan Få styr på din forretningsplan, inden du begynder at investere. Her er nogle spørgsmål du kan besvare, for at danne dig et overblik: Read more »