Gode gaver på budget

gaveideer

Det kan være dyrt skulle give gaver. Især når vi nærmer os julen, der involverer et overflod af gaveregn til gud og hver mand. Derfor har vi her samlet en liste over gode gaveideer, der ikke ødelægger hele dit budget. Læs med og bliv inspireret.

Sko

Du kan nemt lure, hvilken størrelse sko modtageren bruger, næste gang I er sammen. Kig ned i han eller hende sko, så du er sikker på at få den rigtige størrelse.

Der findes et hav af gode sider online, hvor du nemt kan finde et par gode og billige sko, der uden tvivl vil gøre modtageren glad. Overvej deres stil og vælg ud fra denne. Et alternativ er at give dem et par sko, som de aldrig selv ville have haft købt. Dette kan være en god måde at udfordre dem på stilmæssigt.

Hvis du kender eller er i familie med en kommende konfirmand kunne det også være oplagt at købe ham eller hende et par konfirmationssko. Så er de godt forberedt til den store dag.

Gadgets

Det kan også være, at gavemodtageren ville blive gladere for en sjov gadget. Gadgets kan være mange forskellige ting, så det er vigtigt, at du længe overvejer hvilken type, som du mener kunne passe bedst til din ven eller veninde. Gode eksempler er fjernstyrede helikoptere, spil men det kan også være ting til deres mobil. Læs mere om cool gadgets.

SE OGSÅ Få inspiration til jeres studietur i Danmark

Hjemmelavet sushi sæt

Hvis du kender en der elsker at lave mad, kan et sushi sæt være en god og sjov ide. Her får personen nemlig muligheden for at være kreativ og lave sushi selv derhjemme i stedet for altid at købe det i dyre domme. Sushi har længe været populært i Danmark og denne popularitet er bestemt ikke faldet de senere år. Du kan finde gode sushi sæt og mere om hjemmelavet sushi her.

Det var vores liste – find mere inspiration til gode gaveideer som et usb stik til iphone her.

Andet spændende til dig

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *