GPS tracker til kæledyr

gps-tracker

I dag bruges GPS teknologi i flere aspekter af vores hverdag, end vi måske er tilbøjelige til at tænke over. Mange af funktionerne på vores forskellige digitale apparater er understøttet af GPS funktioner. Disse funktioner kan således hjælpe os i mange aspekter af vores liv og gøre vores hverdag nemmere. For nylig er der kommet endnu et remedie på markedets, som anvender GPS teknologi, og som har til formål at gøre vores hverdag lidt nemmere – nemlig GPS trackeren til kæledyr.

Hold øje med dit kæledyr hele dagen

De fleste af os sætter stor pris på tid i vores kæledyrs selskab. I praksis er det dog ikke muligt at have vores kæledyr med alle steder, vi bevæger os hen, ligesom det indtil nu ikke har været muligt hele tiden at vide, hvor de var, hvilken kan give anledning til meget bekymring. Med ny, smart GPS tracker, kan du altid vide præcis, hvor dit kæledyr er hele dagen. GPS trackeren kan kobles op til din smartphone, så du altid kan holde øje med dit kæledyrs færden, når du har brug for det – uanset hvor du selv befinder dig.

Trackeren kan i praksis bruges til alle kæledyr, men er sandsynligvis mest relevant for hunde- og katteejere. Den kan hjælpe dig med at holde øje med, om din hund stikker af, eller vær bevidst om, hvor din kat bevæger sig hen, når den færdes rundt i området. På den måde er du fri for bekymringer, hvad angår dit kæledyrs velbefindende, når du eksempelvis er på job, på studiet eller lignende.

Mange smarte funktioner

Der kommer mange smarte funktioner med GPS-trackeren. Ikke alene kan den kobles op til din smartphone, så du altid kan få glæde af dens funktioner, det er blandt andet også muligt via appen at indstille en såkaldt Safe Zone – det vil sige den zone, det ikke er ualmindeligt for dit kæledyr at færdes inden for. Forlader din kat eller hund safe zonen, vil du med det samme få besked om det direkte på din smartphone. Du kan også se, hvor dit kæledyr har været i løbet af dagen ved at benytte den 24-timer historik på positioner.

Det er desuden muligt at tracke dit kæledyr i realtid. I praksis betyder det, at du vil kunne følge hvert enkelt af dets skridt. Denne funktion er især særdeles nyttig i situationer, hvor din hund eller kat måske er stukket af, og du skal finde frem til, hvilken retning du skal bevæge dig hen for at finde dit kæledyr igen. Er det mørkt, kan det integrerede lys i enheden hjælpe dig med at finde frem til dit kæledyr. Lyset er desuden praktisk, da det kan øge dit kæledyrs sikkerhed i tilfælde af, at det skulle bevæge sig rundt i trafikken.

Har du flere kæledyr, kan du med lethed tilføje endnu en enhed i appen, så du kan holde styr på alle dine kæledyr på samme tid. Faktisk er det mulig at tilføje et ubegrænset antal af enheder.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *