Her er de bedste streaming-tjenester til at se serier på

streaming-tjenester

Elsker du at se serier? Men mangler du et sted at se dem på? Det skal du ikke være ked af, for der findes nemlig en masse streaming-tjener, der er lavet til formålet.

Hvis du er villig til at betale et mindre beløb om måneden, kan du se serier fra både norden og hele verden, og med disse tjenester er der i dén grad anledning til hyggelige weekender, hvor du slet ikke flytter dig fra sofaen.

Læs med herunder og find den helt rette streaming-tjeneste for dig.

Netflix

Netflix var en af de første, der startede bølgen med streaming. Det blev grundlagt i 1997 og kom til Danmark i 2012, og siden da er det blevet en af de mest populære streaming-tjenester i hele verden.

På Netflix kan du se klassiske serier som Friends og andre komedieserier som How I Met Your Mother og Modern Family og meget andet. Senest er Netflix begyndt at producere sine egne serier og film, og især serien Orange Is the New Black er blevet en stor succes. Tjenesten koster cirka 79 kr. om måneden, afhængigt af hvor udvidet man vil have, at ens abonnement skal være.

Se mere om udvalget af fede serier på denne streamingtjeneste i denne oversigt.

HBO

HBO følger godt efter Netflix. Denne streaming-tjeneste har mest fokus på serier, og de har i dag også nogle af de mest populære af slagsen eksempelvis The Handmaids Tale, Vikings og Game of Thrones.

Game of Thrones har virkelig haft medgang, og beviset er, at i de første par sæsoner har det været op til forfatteren, hvad der skulle ske i serien, men når den sidste sæson kommer ud, er det producerne, der har retten til at bestemme, hvad der skal ske. Det skyldes, at serien har overhalet bøgerne på grund af den massive succes. HBO koster cirka 99 kr. om måneden.

Viaplay

Viaplay er ligesom Netflix og HBO blevet en populær streaming-tjeneste i Danmark, og her kan du se alt fra film til serier og lidt dansk reality-tv. De producerer endnu ikke deres eget, men de har meget tilgængeligt, og du kan finde stort set alt til hvert slags humør. Viaplay koster cirka 99 kr. om måneden, men kan også fås dyrere.

YouTube

YouTube har siden 2005 været populær verden over, da der på siden findes et utal af sjove og interessante videoer, og da den kan bruges til intet mindre end alt. Du kan selv uploade noget på YouTube, og du kan ende med at få en masse subscribers, hvilket sågar er gået hen og blevet noget, du kan vinde priser for i Danmark.

Hvis du ønsker at se en sjov katte-video, eller hvis du ønsker at komme ud med et budskab, så er YouTube med garanti noget for dig. YouTube er gratis, medmindre du ønsker at udvide dit abonnement.

DR

Danmarks Radio, eller DR i daglig tale, er hele Danmarks public service. Der findes på DR et hav af programmer for alle aldre, og der er både tale om oplysning, lærdom og underholdning, hvis du tænder for ”kanalen”. DR kan streames gratis online, og det er altså for alle, der ønsker at bruge det.

TV2 Play

TV2 Play er TV2’s egen streaming-tjeneste, hvor du kan se alle deres serier og mere til samt en masse film. Der er både tale om danske, men også udenlandske serier, men især de gode, gamle, danske serier som Klovn og en masse livsstilsprogrammer kan du få ved at købe et abonnement til TV2 Play. Det koster minimum 39 kr. om måneden, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *