Musik til festen – Derfor er hvert stykke af Dj’ens udstyr vigtigt

Dj spiller på dj pult til en stor fest

En god fest, som altid vil have succes, har altid en DJ. Uden en Dj, der spiller musik til fest, er det ikke en nær så god oplevelse. En Dj har en masse forskelligt udstyr, som hver især er vigtigt for processen. Mangler man en del, så vil man have en del problemer. Det er ligesom et puslespil, mangler der en brik, så er det ikke fuldendt. Derfor kan her høre om hvorfor hvert stykke udstyr er vigtigt.

DJ-pulten og mixeren

DJ-pulten er nok den vigtigste del, da det er den, som ligesom er hele meningen med en DJ. Uden den, var det bare et par højtalere med musik, og så er det ikke længere den samme oplevelse. En DJ-pult har en mixer, hvilket er det, der gør at man kan mixe de her sange sammen, og også lave et vildt drop, som får folk til at skrige og hoppe op og ned. Derfor betyder det virkelig meget for festen, fordi det giver en helt vild fantastisk fest stemning.

Højtalerne

En ting som man ikke kan høre musik uden, er en højtaler. Der er i hvert fald ikke meget ved at spille musik fra en computer, da det ikke er højt nok til en fest. Højtalere er det der gør musikken ”høj”, altså at musikken kan høres ordentligt, og overdøver småsnak og andre lyde. En fest med alt for lav musik, er knap nok en fest. Så kan man heller ikke skråle med på de gode sange, da det ville kunne høres i hele rummet, og det er der ingen, der vil have.

Dj’en

Mennesket bag pulten, er Dj’en. Det er ham eller hende der styrer musikken, og uden dem, ville pulten og mixeren være ligegyldig. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at de er der, det er klart. En DJ arbejder med musik til dagligdagen, og ved derfor alt om at sætte en god stemning til festen. Så med hjælp fra en DJ, kan festen lige pludselig blive ekstraordinær, i stedet for at den bare er god. De ved lige præcis, hvad der skal gøres for, at folk kommer i højt humør, og det er ekstremt vigtigt for en fest. Der er ikke meget sjov, hvis folk går rundt og keder sig, eller er mutte og stille.

Ekstra udstyr

Mange Dj’s har ekstra udstyr. Det kunne være en røgmaskine der fylder rummet med fest røg, hvilket der er mange der vilde med. Det kan føltes lidt som om man står på en scene, og at alt bare er en kæmpe fest. Rigtig mange, faktisk de fleste vil også have lyseffekter. Det er altså lys i mange farver, som kan blinke. Der er ingen tvivl om at det er kæmpe hit, især hvis lyset kan følge rytmen til en sang. Det betyder bare, at folk virkelig kommer ud på dansegulvet og får en meget fed oplevelse sammen med deres venner. Så det hele er bare vigtigt, for at få en god fest.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *