Det skal du vide om CRM og ERP systemer i skyen

Leder du efter et CRM eller ERP system? Eller vil du bare gerne vide, hvad CRM og ERP egentligt er for noget?
ERP står for Enterprise resource planning. Et ERP system letter arbejdsbyrden og skaber overblik for dit firma. Dette gør systemet ved at samle rigtig mange forskellige arbejdsområder på et samlet sted og i et komplet program. Derved skal du ikke åbne et program for at tjekke ordrer, et andet for at finde lagerstatusser og et helt tredje for at have overblik over indkøb. Det hele bliver samlet i et ERP system, så dit firma bliver optimeret.
CRM står for Customer Relationship Management. Dette vil sige kunderelationsstyring. Med et CRM system kan du have alt din kundedata samlet et sted. Med et CRM system kan du altså nemt holde overblikket over relationer med diverse kunder, og din virksomhed kan nemt holde styr på transaktioner til og fra kunderne.
Hvis du vil høre mere om, hvordan CRM og ERP systemer fungerer i skyen med programmet Dynamics 365, så kan du med fordel læse videre i de næste afsnit.

 

Det nye inden for ERP og CMR er Dynamics 365

Nu skal det handle om det Microsoft Dynamics 365. Dette softwaresystem samler alle de funktioner, som blev beskrevet i det første afsnit. Dynamics 365 samler altså både alle de forskellige arbejdsområder, som ERP gør. Men det samlet også alle kunderelationerne. Derved bliver CRM og ERP forbundet, så de samlede informationer bliver knyttet endnu tættere.
Dynamics 365 er et resultat af den rivende udvikling, som teknologien går igennem i vores tid. Rigtig mange virksomheder modtager denne udvikling med kram og kærlighed, og det er der en rigtig god grund til. Arbejdsmetoder og tankegange bliver sat under en innovativ udvikling, og dette skaber optimering. Dynamics 365 er et klart billede på denne udvikling, og hvis du gerne vil hoppe med på denne udvikling, så er det langtfra for sent. Du kan læse mere om Dynamics NAV her.
I næste afsnit vil der blive fremhævet flere features og muligheder med Dynamics 365.

 

Dynamics 365 er cloudbaseret

Hvad vil det egentligt sige, at noget ligger i skyen? Og at software er cloudbaseret? Når noget er gemt i skyen, så vil det sige, at dine filer ligger gemt på en server, som er placeret på internettet. Her ligger filerne sikkert gemt, og du har aldrig brug for et USB-stik eller en ekstern harddisk.
Filen vil herefter altid kunne tilgås, og den vil kunne tilgås fra alle steder. Det smarte ved at Dynamics 365 er cloudbaseret er, at systemet er fuldt ud integreret med alle cloudløsningerne fra Microsoft, Power BI og andre virksomheder. Herved sikrer du dit firma, at jeres Dynamics 365 system altid er integreret og kompatibel med de systemer eller filer, som I skal bruge.
Så hvis dit firma gerne vil nyde godt af IT-udviklingen, så er Dynamics 365 et yderst godt sted at starte.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *