Spis sundt når du arbejder hjemmefra

Det er utroligt vigtigt at huske sundheden i en hverdag, hvor du sidder meget foran computerskærmen. Denne sundhed kan være med til at gøre dig mere effektiv og give dig en følelse af energi og overskud. Denne artikel vil komme med to forslag til, hvordan du kan optimere din sundhed i en travl hverdag foran computerskærmen.

Aktiver dig selv i hverdagen

For rigtig mange mennesker består et kontor af et skrivebord, en skrivebordsstol og en computer. Dette er et solidt grundlag for et godt stykke arbejde, dog kan det sagtens optimeres. Det første man kan optimere er stolen. Du skal naturligvis ikke skille dig helt af med din computerstol, men du kan inddrage en variation. Du kan for eksempel prøve at sidde på en træningsbold. Den luftfyldte bold vil aktivere din core og på den måde styrke en meget central del af din krop. Du kan eventuelt prøve at sidde på den et par timer om dagen til at starte med. Boldene kan fås til en lav pris og i mange forskellige varianter, så du kan finde den bold, som er perfekt for dig.
En anden ting du kan overveje er at anskaffe dig et hæve sænke bord. Et skrivebord, hvor man kan ændre højden, vil give dig mulighed for at stå op og arbejde. Når du står og arbejder, så vil du aktivere flere muskler, og det vil gavne dit energiniveau.

Optimer din arbejdsdag med sund kost

Sund kost kan være med til at optimere din hverdag foran computer. På flere nemme måder kan du optimere din kost, så du bliver mere effektiv. Det er for eksempel vigtigt at spise varieret kost, som består af ”rigtig” mad. Rigtig mad vil sige kød, grøntsager, fisk, æg, mælkeprodukter og groft brød, der består af mange kerner. Med en kost bestående af elementer som disse, så vil du kunne skabe dig selv en varieret og spændende kost, som mætter og slanker. Solid mad vil nemlig give dig en mæthedsfølelse tidligere, hvilket vil resultere i, at du kan spise mindre, og derved vil det være nemt at holde vægten nede.

Hvis du vil læse mere om sundhed, både i form af motion og kost, så kan du læse mere på kiinus.dk/, hvor du finder en stor vifte af inspiration til et sundt liv og opskrifter på lækre og sunde retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *