3 ting der gør Daniel´s webshop så god

3 ting der gør Daniel´s webshop så god

Selv heroppe i Nordjylland, så kommer man i tanke om Daniel Johannesen når snakken falder på svømmeudstyr og badetøj. Daniel er nemlig en levende legende på det der internet, hvor han på få år har skabt en vaskeægte million forretning på få år – bare ved at sælge svømmeudstyr og badetøj. Det er umiddelbart ret imponerende set i lyset af at han samtidig har gået i gymnaiset og svømmet 7 til 8 gange om ugen gennem flere år. Herunder vil vi ikke desto mindre se på nogle af de grunde der ligger bagved Daniels store succes med svømmeudstyr og badetøj.

Når det handler om e-handel, så handler det om at være troværdig, seriøs og personlig for at kunne sælge så mange varer som muligt. Og det kan Daniel som sagt finde ud af – ihvertfald når det gælder svømmeudstyr og badetøj. Her er han efterhånden danmarksmester, hvis der altså var et danmarks mesterskab i det.

De tre ting han hovedsageligt har gjort rigtigt når det kommer til webshoppen er:

  1. Troværdighed

Når du kommer ind på Daniels populære hjemmeside, Watery.dk, så ser du med det samme logoer fra de største danske hjemmesider som Ekstrabladet, Børsen og TV2. Det er steder hvor Daniel og hans firma er omtalt. Samtidig viser han foreningen for dansk internethandels logo, fordi han er kåret til danmarks bedste nye ehandler. Dette er med til at overbevise de besøgende om troværdigheden af siden.

  1. Seriøs

Daniel har brugt knap 120.000 kr. på at lave hans webshop. Helt naturligt vil den altså komme til at dufte af seriøsitet, som gør at folk i sidste ende tør at give deres penge til ham selvom de aldrig har mødt ham i virkeligheden. En anden ting der viser seriøsitet er at kunderne kan kontakte virksomheden  hele 14 timer i døgnet, hvis der skulle være noget galt

  1. Personlig
    Så snart du kommer ind på Watery.dk, så ser du et billede af Daniel allerøverst i headeren. På den måde får nye besøgende allerede fra start et indtryk af at der er folk bagved den her hjemmesde, som står klar til at hjælpe hvis noget går galt samt ikke mindst står til ansvar hvis dette sker. Dertil bruger han også sin egen person flittigt til at indikere at han meget gerne vil hjælpe de besøgnede til at finde det optimale produkter til dem.

Alle disse tre elementer gør at Watery.dk i sidste ende fremstår mere troværdig og seriøs end de fleste andre webshops.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *