Er din computer blevet langsom? Få hjælp til at rense den for ting, der sløver den

Dette indlæg er bragt i samarbejde med https://rens-computer.dk. Vi bruger alle sammen en computer i hverdagen, hvad end det er en stationær computer eller en fiks bærbar. Og når disse... Read more »

Slip for besværet med vedligeholdelse af hjemmeside – hyr en professionel

I Danmark er der rigtigt mange mennesker, som er hoppet med på bølgen om hjemmesider. Alle fra små, opstartede virksomheder til privatpersonerne hjemme i stuen til de største fabrikanter... Read more »

Styrk din forretning med et Google Adwords-kursus

Online markedsføring er et af de allervigtigste steder at markedsføre sig for en virksomhed, da hele samfundet er blevet så digitalt, hvor mere eller mindre al information opnås foran... Read more »

Der bruges stadig store mængder af printerblæk i danske virksomheder

Det er ofte en stor kilde til stolthed for danske virksomheder at være så digitale som overhovedet muligt. Alt skal helst bogføres i store servere, så alle virksomhedens medarbejdere... Read more »

Køb dit næste trådløse høreapparat online

Nu til dags foregår mange ting over internettet. Mange køber mange af deres ting online. Det kan være tøj, skønhedsprodukter og elektroniske ting. Det er endda gået hen og... Read more »

Gode tips til firmaet, hvor I rejser meget

Arbejdspladser kan være helt utrolig forskellige. Nogle steder sidder de samme mennesker det samme sted med de samme opgaver hver eneste dag. Her er arbejdet rutinepræget. Det betyder, at... Read more »

Find det rigtige gamerudstyr til dine behov

Der er utroligt mange gamers rundt omkring i verden. For nogle er det en hyggelig hobby med vennerne. For andre er det nærmest en livsstil. Der er derfor vidt... Read more »

Gamingstolen – det vigtigste redskab for den faste gamer

Det er nok få gamere der tænker over hvor meget skade deres ryg kan påtage sig, når de bruger så meget tid lænet over et tastatur eller en controller.... Read more »

Dette skal du være opmærksom på, når du skal købe et webhotel

Har du din egen virksomhed? Vil du gerne starte en virksomhed? Arbejder du for andre, der er i gang med dette? Eller noget lignende? Så skal du anskaffe dig... Read more »

Sådan finder du det rette domænenavn

Er du i gang med at lave en ny hjemmeside til dig selv eller din virksomhed, så er du helt sikkert også i gang med at forsøge at finde... Read more »