Få en WordPress serviceaftale på din hjemmeside

Har du købt et domæne, og skal du til at bygge en hjemmeside op i WordPress? Så kan du her finde ud af, hvorfor en serviceaftale på din hjemmeside... Read more »

Spil dine favoritspil helt gratis online

Terningespil er en altid populær dansk efter-aftensmaden tradition, men det er ikke altid det er lige nemt at få samlet hele familien omkring bordet. Det kan være du har... Read more »

3 ting der gør Daniel´s webshop så god

Selv heroppe i Nordjylland, så kommer man i tanke om Daniel Johannesen når snakken falder på svømmeudstyr og badetøj. Daniel er nemlig en levende legende på det der internet,... Read more »

Elektroniske gaver til studenten

I dag er det bare elektronik og nye teknologier, som kommer til at fylde rigtigt meget på ønskelisterne. Det er det også hos studenterne, som snart skal ud i... Read more »

Har virksomheder stadig brug for IT afdelinger?

Indtil for ikke så mange år siden skulle selv mindre virksomheder deres egne IT folk. Der var altid noget at lave. Brugersupport, vedligeholdelse af servere og netværk, måske endda... Read more »

Styrk din forretning med synlighed på nettet

Måske er din forretning allerede online, måske overvejer du det stadig. I hvert fald er der meget få forretninger som endnu ikke har taget det digitale spring og rykket... Read more »

Sådan finder du en elektriker online i Aalborg

Skal du, som så mange andre danskere, bruge en håndværker til et projekt i hjemmet? Så er det en fantastisk idé at starte på nettet. Det er her, hvor... Read more »

Er din computer blevet langsom? Få hjælp til at rense den for ting, der sløver den

Dette indlæg er bragt i samarbejde med https://rens-computer.dk. Vi bruger alle sammen en computer i hverdagen, hvad end det er en stationær computer eller en fiks bærbar. Og når disse... Read more »

GPS tracker til kæledyr

I dag bruges GPS teknologi i flere aspekter af vores hverdag, end vi måske er tilbøjelige til at tænke over. Mange af funktionerne på vores forskellige digitale apparater er... Read more »

Slip for besværet med vedligeholdelse af hjemmeside – hyr en professionel

I Danmark er der rigtigt mange mennesker, som er hoppet med på bølgen om hjemmesider. Alle fra små, opstartede virksomheder til privatpersonerne hjemme i stuen til de største fabrikanter... Read more »