Hvad er linkbuilding, og hvem kan bruge det?

Hvis du har det overordnede ansvar for virksomhedens online markedsføring og synlighed, så kender du med garanti til ord som SEO, SERP og SEM. Men ved du, hvad linkbuilding... Read more »

Find inspiration til udbygninger online

Mangler du inspiration til en eventuel udbygning af din bolig? I så fald kan det altid betale sig at tage et grundigt kig på internettet, da dette ganske enkelt... Read more »

Digitaliser og optimer virksomheden med efterkalkulation

Enhver virksomhedsejer ved, at det er vigtigt at bruge tid og kræfter på efterkalkulation. Dette behøves dog på ingen måde at være så svært at have at gøre med,... Read more »

Et øjeblik af nostalgi

Jeg er født uden det her shopping-gen, det vil jeg godt indrømme. Indkøb er ikke min stærke side, jeg har det faktisk bedst med at få den slags overstået... Read more »

Spar penge og køb disse produkter online

Internettet har gjort en hel del ting langt nemmere, end de har været førhen. Dog har det også været nødvendigt med dette hjælpemiddel for at kunne leve op til... Read more »

Det skal du vide om CRM og ERP systemer i skyen

Leder du efter et CRM eller ERP system? Eller vil du bare gerne vide, hvad CRM og ERP egentligt er for noget? ERP står for Enterprise resource planning. Et... Read more »

Forbedr dine kompetencer med et Photoshop kursus

Om end de fleste får størstedelen af deres kompetencer fra deres studier og deres uddannelsesforløb, kan du sagtens supplere din undervisning med diverse former for kurser. Dette gør sig... Read more »

Digitaliser din virksomhed

Vi lever i en verden, som konstant er i konstant udvikling. Denne udvikling fører én vej og det er mod det digitale, hvilket mange eksempler peger i retning af. Read more »

Disse artikler er nødvendige på et kontor

  Et velfungerende kontor skal være udstyret med den rette teknologi, så arbejdet til enhver tid kan løses uden problemer. Kontoret skal være indrettet godt således, at alle medarbejder... Read more »

E-handel i flot fremgang

Danskerne udlever i højere og højere grad deres shoppegen fra den anden side af en computerskærm. Her skal man nemlig hverken stå i kø eller mase sig igennem smalle... Read more »