Find nye måder at spare på

Hvem vil ikke gerne spare nogle flere penge? Penge sparet er penge tjent, som man siger. Her kan du få nogle alternative idéer til, hvordan du helt grundlæggende skærer... Read more »

Sådan finder du de bedste boligpriser

Overvejer du at sætte din penge i mursten eller måske endda træ? Så er det vigtigt, at du får et solidt blik over boligmarkedet, så du ikke ender med... Read more »

NemID gjorde en kæmpe forskel i lånebranchen

I dag er det blevet muligt at tage lån med NemID, hvilket generelt har gjort lånemuligheder en hel del nemmere for både låntagerne og -udbyderne. Men hvorfor er det... Read more »

Grunde til at købe ting på nettet

Er du en af den rigtig mange danskere, som virkelig har taget online shopping til sig? Førhen, da det store internet ikke havde lige så mange muligheder, skulle man... Read more »

Hvad internettet har gjort ved markedet for online lån

Internettet har taget hele verden med storm. De fleste bruger internettet til de sociale medier, boliginspiration, madopskrifter, handle online og finde gode tilbud på diverse aktioner. Dog er det... Read more »

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er et online betalingssystem og en valuta der kun eksisterer virtuelt. På nuværende tidspunkt er der ikke mange butikker der accepterer bitcoin som betalingsmiddel. Den er dog populær... Read more »

Så nemt er det at låne 20.000

Har du svært ved at få tingene til at hænge sammen økonomisk, mangler du penge til indskud i en lejlighed eller drømmer du bare om at rejse væk på... Read more »

Det er lettere end nogensinde at låne penge

I dag har vi flere muligheder end nogensinde før for at låne penge. Det er muligvis også dette faktum, der afspejler sig, når danskerne låner mere end på noget... Read more »

Det er meget nemmere at låne penge på nettet end i banken

Er du nødt til at have nogle flere penge mellem dine hænder? Og er du derfor lige nu ved at finde ud af, hvor du skal vælge at tage... Read more »

Lånebranchen bliver mere digital

Det har i mange år været muligt at låne penge på nettet. Det er dog ikke alle, der har været klar over, at du faktisk kan låne penge til... Read more »