Find inspiration til kostumefesten på nettet

Kvinde griner af noget på computeren

Står du og skal til kostumefest i den nærmeste fremtid? Eller skal du selv holde en kostumefest? I så fald kan du her få tips og tricks til kostumeidéer.

Det kan altid være svært at finde idéer til kostumefesten – i hvert fald originale idéer. Det er ofte et spørgsmål om, hvor meget du har lyst til at bruge på et kostume. Hvad nu, hvis du kun er til festen i et par timer?

Det kan være en ret så belastende at spendere mange penge på et kostume, du bruger i to timer.

Derudover kan det være besværligt at sætte tid af til at finde et sted, du kan leje et kostume.

Du finder masser kostumer på nettet

Problemerne løses en efter en. Først og fremmest er kostumer ikke så dyre, som din lokale kostumeudlejer vil have dig til at tro. Du kan finde meget billige kostumer på nettet.

Det kan både være kostumer, du lejer. I de fleste tilfælde er det dog kostumer, du køber. Så kan det jo bruges en anden god gang.

Et rigtig godt tip til at finde et kostume, der hverken er for dyrt til din garderobe eller særlig svært at bestille hjem. Køb dig en hat. Brug hat som del af eller et helt kostume. Så slipper du også for at klæde dig ud fra top til tå, hvis det ikke er ønsket.

Hatte til kostumefest, hatte til nytårsfest, hatte bringer feststemning. Det er nemt at tage en hat af og på. Det fylder ikke meget, så du behøver ikke sidde udklædt i bussen eller toget på vej til festen. Du kan bare tage den af.

Frem med hatten

Kom bare i gang, og find hatten frem. Ingen kostumefest uden hatte.

Det er helt nødvendigt til visse kostumer. Hvordan skal du klæde dig ud som betjent uden en politihat? Hvordan skal du være Zorro uden hans hat? Det er slet ikke muligt.

Derudover kan hatten være en sidste lille detalje på en udklædning, der lige mangler det ekstra. Den kan også fungere til en mere diskret udklædning. En cowboyhat, en pirathat, en brandmandshjelm mv. Der er ufattelig mange muligheder, det er bare om at bruge din fantasi og finde dig en hat.

På den måde bliver hatten en nødvendig del af enhver god kostumefest. Ville det overhovedet være et kostumefest uden? Det er værd at tænke over.

Fest hele natten med dit nye kostume

Fyr den af i dit kostume, om det er hele natten som piratkaptajn eller med en brandmandshjelm i nogle timer. Du er udstationeret med et kostume, et godt kostume. Det er ikke dig, der skal høre for manglende fantasi.

Der er så uendelig mange udklædninger, at det aldrig bliver kedeligt at finde i en udklædningsidé. Næste gang er det Egon Olsen eller en tyroler. Eller måske du skal have dig en Fez.

Mulighederne er der, det er bare om at tage dem. Find dig en god idé til dit næste kostume. Forløs den. Gi’ den gas hele natten med den fedeste udklædning og den allerbedste hat.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *