Friheden ved iværksætteri

Rigtig mange bliver fristet af tilværelsen som iværksætter. Drømmen om at lave de helt store penge, og kun stå til ansvar for sig, har fået folk med alle slags baggrund til at opgive deres trygge og vante tilværelse med en helt anden af slagsen.

Der er også rigtig mange fede ting ved at være iværksætter, men hvad mange undervurderer, er det hårde arbejde og flid, der hører med. Hvis du skal differentiere dig fra de mange andre, der også vil have succes, er din disciplin og arbejdsmoral en forudsætning for succes. Hvis du er en fri fugl, er det dog det hele værd. Læs videre i det der følger og få inspiration til, hvad du kan gøre for at få mere frihed som iværksætter, og hvad friheden kan benyttes til.

Din boligsituation

Hvis du vælger at slå dig som freelancer, har du et meget anderledes udgangspunkt i forhold til boligsituationen end næsten alle. Du kan mere eller mindre arbejde overalt på kloden. Et hurtigt internet er mere eller mindre alt, du har brug for.

Dette danner selvfølgelig rammerne for en masse frihed. Du kan vælge at rejse rundt i verden, mens du arbejder, eller du kan ansøge om at bosætte dig i de mange iværksætter communities.  Et af de mest kendte communities er Silicon Valley. Hvis du kommer herhen, er der virkelig gode muligheder for at networke og tilegne sig vigtige erfaringer til brug fremover.

Hvis der er en by i Danmark, du altid har drømt om at bo i, er dette også en mulighed at bosætte sig der. Det kunne eksempelvis være Kolding. I så fald bør du kontakte en advokat med erfaring i at repræsentere købers interesser ved en bolighandel.

Det er ikke altid ligetil at finde den perfekte lejlighed. Platforme som boligportalen bliver overrendt, og det er derfor svært at skille sig fra mængden. Det kan derfor være en idé at fokusere på mindre platforme, hvor konkurrencen ikke er helt så hård. Hertil er Magnus Kjøller og hans ejendomme et rigtig godt bud. Magnus Kjøller laver mange ting, og er et rigtig godt bekendtskab at gøre sig, hvis du vil have succes som iværksætter. Mere om det i det nedenstående.

Finansiering

Hvis du ikke selv har kapitalen til at finansiere din virksomhed, og din forretningsplan påkræver en eller anden form for indskud, er der hjælp at hente. Magnus Kjøller har gennem 10 år hjulpet startups i form af enten vækstlån eller ejerandel. Hvis du har en god forretningsplan, kan han også hjælpe dig.

For at blive taget i betragtning, skal du sende din case på en appetitvækkende måde. Han investerer årligt i 4-8 nye startups, så det siger sig selv, at det skal være en gennemarbejdet idé.

Friheden er alfa omega

De klassiske arbejdsforhold har længe været under udvikling. Folk bevæger sig stille og roligt væk fra at ville have et arbejde fra 8-16, som ellers har været kutymen i rigtig mange år efterhånden. Årsagen til dette er friheden til selv at bestemme sin arbejdstider virker tillokkende på mange.

Som iværksætter og ikke mindst freelancer, kan du i en periode vælge at arbejde 16 timer om dagen for derefter at tage fri i en måned. I den periode har du tid til at dyrke dine hobbyer. Hvis du for eksempel kan lide spændingen ved at gamble online, har du rigeligt med tid til det.

I så fald kan du klikke på det her link og komme godt i gang med at spille i form af en bonus. Ved at få en bonus på 1.200 kroner har du rigtig gode forudsætninger for at få succes. Du skulle jo nødigt bruge pengene til din nystartede virksomhed.

Andet spændende til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *